Prislista

Massage

Hälsa & Spa

Skönhet

*Gift certificates can be purchased in store.

Relaxing Thai (Thaimassage)

Slappna av med traditionell thailändsk massage. Under behandlingen trycker man på punkter och sträcker längs senor i kroppen för att stimulera flödet av luft och blodsystemet. Behandlingen rekommenderas för personer som föredrar en hårdare massage och/eller personer som föredrar massage utan olja.

60 min : 450 kr


90 min : 600 kr

Warm oil relax (oljemassage)

Slappna av med en mjuk oljemassage. Under behandlingen används varm olja som masseras in längs kroppens senor samtidigt som man trycker på punkter i kroppen, för att stimulera flödet av luft, lymfa och blodsystemet. Behandlingen rekommenderas för personer som tycker om en mjuk och avslappnande massage.

60 min : 500 kr


90 min : 700 kr

Thai-Oil treating (Behandling)

En fantastik blandning av thailändsk massage och oljemassage med varm olja. Effektiv punktbehandling av områden på kroppen som gör ont. Behandlingen rekommenderas för personer som har värk i kroppen.

60 min : 500 kr


90 min : 700 kr

Rygg, axlar och nackmassage (Behandling)

Avslappnande massage med fokus på rygg, axlar och nacke. Behandlingen fokuserar på problem med rygg, axlar och nacke genom att kombinera thailändsk massage och oljemassage.

60 min : 500 kr


90 min : 700 kr

Head relax (Huvudmassage)

Avslappnande huvudmassage. Under behandlingen trycker man på punkter i axlar och huvud. Behandlingen rekommenderas för personer som är spända i axlarna.

30 min : 300 kr

Foot relax (Fotmassage)

Avslappnande fotmassage. Under behandlingen sträcker och trycker man lätt på olika punkter i fötterna. Vi använder en speciell massagelotion bestående av vårt hemliga recept. Behandlingen rekommenderas för personer som är trötta i fötter och ben t.ex. idrottsmän och gravida kvinnor.

60 min : 400 kr

Fotreflexologi (Zonterapi)

Genom kinesiska zonterapi som stimuleras reflexzoner i fötterna som motsvarar olika delar av kroppen. Under behandlingen trycker man på 62 punkter på fötterna för att stimulera organen i kroppen som blir friska och jobbar bättre.

60 min : 500 kr

Wrinkle relax

60 min : 550 kr